4 Comments
Nov 10Liked by Christian Sălcianu

Am citit cu mare placere, atat intrebarile cat si raspunsurile “ invincibililor” in studiul si intelegerea Cuvantului scris, Madalin Avramescu si Christian Salcianu, doi copii ai mei, pe care ii iubesc si ma rog Domnului sa desavarsasca lucrarea buna inceputa si condusa in ei. O bucurie mare mi-a produs-o faptul ca toate raspunsurile au fost centrate pe Persoana Domnului Hristos, chintesenta vietii, luminii si Prietenu nostru divin. Eu daca nu m-as fi indragostit de Domnul Hristos, atunci cand la 48 de ani am inceput sa studiez despre viata, caracterul, activitatea Sa, as fi trait in continuare o viata searbada, fara sens, desi, din punct de vedere profesional, aveam unele realizari. Mi-ar place sa tot mergem impreuna pe drumul spre Emaus ! Sau, pe ce drumuri ne vei mai purta draga Christi, in studierea Cuvantului lui Dumnezeu???!!! Hai sa ne lasam condusi de El si va fi cel mai bine pentru noi! 🙏❤️

Expand full comment
Nov 13Liked by Christian Sălcianu

O, cât de frumos răspunsul că mai important decât faptul că Isus a luat natura noastră e acela că El ne-a chemat pe noi să Îi semănăm!

Expand full comment
Nov 20Liked by Christian Sălcianu

Nu inteleg Evrei 6:4-6. Am citit si recitit, se intelege ca un om nu mai are nici o sansa daca a gresit.

O alta idee, ar fi fost frumos daca pornind de la Cortul Intalnirii s-ar fi facut istoria locasului lui Dumnezeu pana in Templul din interiorul nostru.

Expand full comment