3 Comments

Cinstit... pt. mine care sunt un "intrus" (doar de pe la jumătatea anului am intrat) cred că a fost cel mai bine documentat comentariu.

FELICITĂRI tuturor profesioniștilor dar în aceeași măsură și laicilor !!!

Expand full comment
Sep 23Liked by Christian Sălcianu

Mulțumim frumos pentru explicații. Unele chiar nu le-am observat. Bine documentat și explicite. Chiar dacă toți 4 profeți vorbesc despre “ zile înfricoșate și zile de judecată și rasplata” , mulțumim ca ne vorbesc și de zile senine și fericite( vorba cântecului) dar acestea vin la pachet cu o condiționare “ întoarcere la Domnul și încrederea totala in El”. Mulțumim și Domnul sa ne călăuzească in săptămâna viitoare și in studiul pe care-l avem de făcut!

Expand full comment
Sep 24Liked by Christian Sălcianu

"Maleahi spune că divorțurile au o singură cauză – „nepotrivirea de caracter”. Dar, atenție, nu între soți, ci între soți și Dumnezeu. Iar această nepotrivire duce la divorț. Întâi de Dumnezeu, apoi de soț sau soție. " asta merita scris pe cer.

Am observat si eu avertismentul dat barbatilor.

Legat de comentariul lui Adrian Neagu de mai sus, pot confirma din lucrul cu clientii in cabinet ca atunci cand si-au imbunatatit viata spirituala, a inceput sa mearga si relatia de cuplu mai bine.

Expand full comment