Discussion about this post

User's avatar
Lili's avatar

Ii mulțumesc doamnei Steliana Sandu pentru expunerea frumoasa. Nu am de adăugat nimic. Și eu am văzut in primul capitol de categoria este folosit cuvântul mulțumiri. Putem sa aducem mulțumiri in necaz??? Cred ca asta e un lucru greu dar nu imposibil când vedem ce ajutor de nădejde avem, când vedem ce susținere avem din partea Domnului Isus la rezolvarea lui. Sa nu ne înjuram la un jug nepotrivit, de multe ori noi credem și suntem convinși ca anumite juguri sunt ușoare, facem calcule , analizam și avem certitudinea ca totul va fi bine. Nu trece mult timp și calculele se năruie, certitudinea devine incertitudine și atunci alergam sa primim ajutor , de unde din alta parte decât de la Prietenul nostru minunat.

Un alt gând care mi-a plăcut a fost despre dărnicie, din păcate in ultimul timp suntem un pic mai rezervă-ți in a ajuta pe alții, sau chiar sa ajutam lucrările care se fac. “ Fiecare sa dea după cum a hotărât in inima lui, nu cu părere de rău sau de sila , căci “ pe cine da cu bucurie îl iubește Dumnezeu”! Sa dam cu bucurie pentru ca asta înseamnă in primul rând ca-l iubim noi pe Dumnezeu! Va doresc o săptămâna binecuvântata și spor la studiu!!!

Expand full comment
Agnos Herțeliu's avatar

Răspunsurile doamnei Steliana Sandu, mi-au transmis autenticitatea experienței trăite cu Dumnezeu. Mi-au plăcut următoarele gânduri: 1) „Oamenii din Antichitate recunoșteau că e periculos să te îmbeți cu succesul, care poate duce la aroganță, la mândrie”; 2) „Apostolul vrea să predea lecția diferenței dintre puterea lui Dumnezeu și puterea umană” ; 3) „Nu spiritualitatea lui trebuia să strălucească, ci harul lui Dumnezeu.”

Expand full comment
2 more comments...

No posts