Pe Drumul spre Emaus vei găsi trei lucruri: cuvinte din Biblie, pe Isus, străinul încântător care deschide Biblia pentru minte și inimă, și misiunea de a le spune cât mai multora despre primele două.

Pe drumul spre Emaus (Luca 24) ne-am regăsit noi înșine de nenumărate ori. E drumul acela de zi cu zi, cu rutina muncii, a studiului și, în definitiv, a vieții cotidiene. E drumul pe care Isus ni se alătură discret, mergând parcă mereu mai departe, ca o invitație de a călca pe urmele Lui.

Îl știi pe Isus, nu? Un străin care ți se pare neobișnuit de familiar, de parcă L-ai auzit cândva șoptindu-ți în suflet. Un tovarăș de drum care vorbește pe limba ta. Ba nu! Chiar mai bine de-atât! Iar când deschide Biblia te uimește și te cucerește.

În final… nu mai e nevoie să te trimită la alții. Alergi din proprie inițiativă, îmboldit de bucuria descoperirii – pentru a câta oară? – a unui Dumnezeu bun. El, de multă vreme, găsise bucurie în lucrurile pe care tu le descoperi abia acum.

Îți mulțumim pentru că nu cobori „la prima”!

Ne poți scrie la info@drumulspreemaus.ro sau pe Facebook/Messenger, www.facebook.com/drumulspreemaus.ro

Subscribe to Drumul spre Emaus

Pe Drumul spre Emaus vei găsi trei lucruri: cuvinte din Biblie, pe Isus, străinul încântător care deschide Biblia pentru minte și inimă, și misiunea de a le spune cât mai multora despre primele două. Suntem 730 de drumeți-abonați.

People

Trecut prin liceul militar și o facultate de teologie-litere. Meseriaș (master of arts) în religie și în leadership. Alergător de bună voie. In love with Claudia.
Autor de cărți pentru copii. Poetry lover.